Schilder EENVOUDIG en VEILIG met je handen vrij

Wanneer je aan het schilderen bent is de grootste angst dat het verfblik van de ladder zal vallen of dat je met verf besmeerde handen krijgt. Daarnaast heb je in veel gevallen niet de mogelijkheid om het verfblik ergens aan te bevestigen waardoor je geen hand meer vrij hebt om de ladder vast te houden. De verf druipt ook altijd langs het verfblik en uiteindelijk ben je meer tijd bezig met veiligheid en schoonmaken dan met het schilderen.

Dat is nu voorbij: Het bevestigen van de PaintGripper, met haar unieke draagkracht van meer dan 10 kg (wanneer vastgezogen),  is de oplossing voor bovenstaande problemen en nog veel meer ………

``..De PaintGripper is uniek en onmisbaar voor uw verfwerk..``Rob van Helden

``..Zoooo simpel maar ook heel erg handig!!!..``Angelique de Jonge

 Eenvoudig

 Makkelijk

 Veilig 

 Professioneel

Met een draagkracht van meer dan 10 KG (!) heeft de PaintGripper geen enkel probleem met het dragen van een vol verfblik. Door twee zuignappen, is de PaintGripper eenvoudig en veilig tegen elk glad en niet-poreus oppervlak vast te zetten, zodat u uw handen helemaal vrij hebt om veilig te schilderen

Wanneer er geen mogelijkheid is om de PaintGripper vast te zuigen, dan kan de PaintGripper altijd ook gewoon stabiel worden neergezet. De Paintgripper is speciaal ontworpen om in beide situaties van grote waarde te kunnen zijn. Hij is dus niet alleen veilig, maar ook nog multifunctioneel !

vastzetten1
afstijken1

Als het oppervlak vlak en niet poreus is, kan de PaintGripper ook gebruikt worden op o.a. houten of kunststof panelen voor bijvoorbeeld gevelbekleding en schuttingen. Hiermee wordt nogmaals de veelzijdigheid van de PaintGripper aangetoond.

Iedereen die schildert heeft wel eens ervaren hoe gevaarlijk het is om met een verfblik via een ladder omhoog te klimmen. Met de stevige handgreep van de PaintGripper heeft u maar één hand nodig om de PaintGripper mee te nemen en te verplaatsen naar de plek waar u wilt schilderen. Uw andere hand is vrij wat het via een ladder omhoog klimmen eindelijk veiliger maakt ! En natuurlijk blijven uw handen ook nog eens schoon….

Ook is de PaintGripper uitgerust met twee kwasthouders om meerdere kwasten te kunnen vastklemmen. Daarnaast is de PaintGripper nog met enkele gaten uitgerust om de kleine kwasten (voor het fijne werk) in te zetten.

slider-product

Het is eindelijk afgelopen met het krijgen van vieze handen en vlekken na het sluiten van het verfblik

De PaintGripper is uitgerust met een uniek afstrijk-hulpmiddel om overtollig verf van uw kwast af te strijken. U hoeft uw kwast dus niet meer af  te doen aan de rand van uw verfblik en voorkomt daarmee vieze handen als het deksel weer op het verfblik gedrukt moet worden.

Na het schilderen komt de controle en het afwerken van oneffenheden. Toch komt het voor dat na een week in de buurt van het hoogste punt er een gedeelte bijgewerkt moet worden. Vanwege de veiligheid moet er weer een steiger geplaatst worden, maar daar heeft u nu gelukkig de Paintgripper voor.

Er zijn ontelbare situaties denkbaar waarin de voordelen van de PaintGripper voor zowel de particuliere als de professionele schilder naar voor.  De PaintGripper mag daarom ook niet ontbreken wanneer u aanvangt met uw verfklus !!

De PaintGripper zorgt gewoon dat u een schoon, veilig en professioneel resultaat aflevert

SAMSUNG CSC
_SAM9186
_SAM9182-klein